Expositie

Op 3 en 4 oktober van dit jaar ga ik mijn werken exposeren in het Paviljoen van Landgoed "Nieuw Sparrendaal" te Vught. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar zou u graag willen komen, stuur dan even een berichtje met daarin uw adresgegevens ( klik hier). En ik zal u een exemplaar toesturen. Of kom gewoon langs u bent van harte welkom.

Er zal voornamelijk nieuw  werk tentoongesteld worden. Deze nieuwe werken worden nog even achter in de coulisse gehouden en zijn daarom nog niet op mijn site gepubliceerd.  In de aanloop naar de expositie zullen stukjes van het doek opgelicht worden en zullen er glimpen van mijn nieuwe werken op de voorpagina van deze website worden weergegeven.


Wilt u alvast een blik op de locatie werpen, dan verwijs ik u hier naar de website van Nieuw Sparrendaal.

Adres:
Sparrendaalseweg 7
5262 LR, Vught 

 

Routebeschrijving

Per auto vanuit de richtingen Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Eindhoven

U volgt de A2 richting ‘s-Hertogenbosch en neemt de afslag Tilburg A65 die overgaat in de N65. Bij het derde verkeerslicht gaat u linksaf de Vijverbosweg op en dan, direct na de wegversmalling, rechts (Jagerboschlaan). Aan het einde van deze straat houdt u links aan (Hoevensestraat), en dan gaat u de 1e straat rechts, dit is de Sparrendaalseweg. U vindt ons aan de linkerzijde.

Per auto vanuit de richting Breda en Tilburg
U volgt de N65 richting ‘s-Hertogenbosch. Bij de afslag Helvoirt/Haaren gaat u rechts bij de stoplichten en direct links. U rijdt nu parallel aan de Helvoirtseweg via de Dijk. U rijdt achter het bezinestation door en gaat de 1e straat rechts (Esscheweg). De 1e straat links is de Sparrendaalseweg. U treft ons aan de rechterzijde.

Per openbaar vervoer vanaf station ‘s-Hertogenbosch
Vanaf station ‘s-Hertogenbosch neemt u buslijn 140 richting Tilburg. Als u uitstapt bij halte HUIZE SPARRENDAAL Helvoirt , dan steekt u de N65 over en loopt u via de oude bomenlaan (Sparrendaalseweg) naar landgoed Nieuw Sparrendaal.